Livet mellem Livene Hypnoterapi

Vil du udforske og finde svar på dybereliggende spørgsmål som f.eks:
Hvem er du som sjæl ? Hvad sker der efter døden ? Hvorfor valgte du dette liv ? Hvordan er dine karmiske forbindelser ? Hvem er dine sjælevenner ?  
 
Du kan udforske de informationer du bærer inderst inde og hente dine sjæleerindringer frem fra dit bevidste, ubevidste og overbevidste sind.
 
Kontakten til dine sjæleerindringer sker ved fremadskridende hypnose hvor afslapningen forstærkes gradvist gennem sessionen. Dit overbevidste sind aktiveres og skaber kontakt til din højere bevidsthed, din udødelige sjæl og spirituelle unikhed.
 
Sessionen er baseret på samarbejdet imellem dig og mig. Det vigtigste er, at du tillader dig selv at slappe af, bruger dine visualiserinsgevner og tillader mig at guide dig gennem en god oplevelse.
Visualisering er tæt forbundet med begrebet: ”mentale forestillingsbilleder”. Man kan kalde det ”at falde i staver” eller ”fantasere”.
 
Sessionen er følelsesforløsende, healende og kan give dig et nyt syn på livet. Du kan finde ud af hvad der sker når du er hjemme i sjæleverdenen, hvad der gik forud for dine valg omkring nuværende liv.  
 
Du kan mødes med din sjælegruppe og din vejleder og få en evaluering af ældre vise væsener om din fremgang som sjæl. Efter sessionen vil du have større overblik af dig selv som den sjæl du egentlig er.
 
Det er bedst hvis du får din LBL på en dag hvor du har god tid. Vi starter om formiddagen . Efter sessionen er der meget at reflektere over og der vil også være brug for at slappe af. 
 
Alle sessioner er individuelle.Du får de informationer du er klar til.Jeg prioriterer, at du føler dig tryg og godt tilpas gennem hele forløbet.  
 
Til sessionen bedes du medbringe:
En enkel liste med navne på personer, der har / har haft betydning i dit liv. ( så jeg ved hvem du taler med når / hvis du møder de sjæle hjemme i sjæleverdenen ) samt en liste med 4-6 lidt dybere spørgsmål, du ønsker svar på.
 
Vi starter med en kort samtale inden du lægger dig på briksen og slapper af.
 
Efter sessionen sikrer jeg mig at du er helt vågen, har det godt og er klar til at tage afsted igen. Du kan opleve en dejlig session, hvis du har et åbent sind og er klar til at få en god oplevelse.  
 
Sessionen varer for det meste omkring 3 -3½  time afhængig af den enkelte klient. Sessionen optages, og du får tilsendt lydfil via mail  
 
Pris : 2.400,-Kr
 
Klienter melder tilbage efter en session, at de har fået mere forståelse for deres ophold i denne fysiske verden, og at kontakten til sjæleverdenen har skabt positiv forandring i deres liv.
 
Jeg vil meget gerne være guide på din rejse hjem. 
Jeg er LBL Terapeut, certificeret af Michael Newton. Medlem af TNI
 
Sessionen foregår i klinikken i Birkerød tirsdag eller fredag.
 
Alt,hvad der omgiver os, alt hvad vi uafvidende strejfer-alt,hvad vi berører uden at mærke det -alt, hvad vi møder uden at opdage det,gør sin virkning på os,hurtigt,overraskende og uforklarligt.  
             -  De Maupassant
  
 
  
         
www.livetmellemlivene.dk | Bistrupvej 172, 3460 Birkerød - Denmark | Tlf.: 27 89 83 50 | monalindell@outlook.dk